امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 23 November , 2024
امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 721
  پرینتخانه » سیاسی, یادداشت تاریخ انتشار : 19 سپتامبر 2024 - 18:08 | 195 بازدید | ارسال توسط :

آفت سهم دهی در دولت‌ها؛ اندر احوالات خبرهایی مبنی بر حضور گزینه های اصولگرایی بر کرسی استانداری اصفهان در دولت پزشکیان

نتیجه انتخابات در هر نظام سیاسی پیشخوانی است گویا، صریح و شفاف که بیانگر مطالبات مردم و جریان‌های سیاسی است. طبیعتا زمانی که گفتمانی در انتخابات پیروز می شود تغییرات مدیریتی در سطح مدیریت ارشد و میانی باید بر اساس گفتمان پیروز و در جهت تحقق شعارها و وعده‌های انتخاباتی محقق شود تا بدنه بروکراسی […]

آفت سهم دهی در دولت‌ها؛ اندر احوالات خبرهایی مبنی بر  حضور گزینه های اصولگرایی بر کرسی استانداری اصفهان در دولت پزشکیان

نتیجه انتخابات در هر نظام سیاسی پیشخوانی است گویا، صریح و شفاف که بیانگر مطالبات مردم و جریان‌های سیاسی است.

طبیعتا زمانی که گفتمانی در انتخابات پیروز می شود تغییرات مدیریتی در سطح مدیریت ارشد و میانی باید بر اساس گفتمان پیروز و در جهت تحقق شعارها و وعده‌های انتخاباتی محقق شود تا بدنه بروکراسی کشور بتواند مسیر خود را در جهت خواست عمومی ملت همسو نماید. در غیر اینصورت مشارکت مردم در انتخابات برای انتخاب یک گفتمان و نه گفتن به گفتمان‌های دیگر از اساس بی معنا خواهد بود.

در طول سالیان اخیر سیاستمداران ما واژه‌های بسیاری را از معنا تهی کرده‌اند و امروز متاسفانه نشانه‌ها از این قرار بوده که به مفهوم ” وفاق ملی” نیز جفا شده است. چرا که عده‌ای وفاق ملی را تنها به سهم دهی به جریان رقیب تقلیل داده‌اند.

سوال عقلا و‌دلسوزان ایران آن است که بر اساس کدام قاعده وفاق ملی صرفا به معنای تعامل دولت با جریان شکست خورده در انتخابات و سهم دادن به نمایندگان حامی این جریان است؟ نمایندگان تفکری که ملت به آنتن پشت کرده و رای به این دولت از اساس با هدف گفتن یک نه بزرگ به این جریان رخ داده!

از اتفاق وفاق بین حاکمیت و مردم و وفاق دولت به عنوان بخشی از حاکمیت با بی صدایان و آن بخش از افکار عمومی که یا در انتخابات شرکت نکرده اند یا به امید تغییر ریل سیاست ورزی در انتخابات مشارکت کرده اند بر هر وفاقی مقدم است.

چرا کابینه ی پیروز باید مدیران منتسب به جریان رقیبی را منصوب کند که نه تنها باور و اعتقادی به شعارها و گفتمان دولت ندارند بلکه تا چند ماه قبل در جهت عکس این شعار ها رفتار کرده اند؟

عده ی به دنبال آن هستند که افرادی را به عنوان چهره ی معتدل بتراشند و با لباس وفاق ملی به دولت تحمیل کنند که وابستگی آنها به جریان رقیب و نا کارآمدی آنها روشن است و یقینا اگر به مدیریت های حساس منصوب شوند زیر فشار همان سهم خواهان به گونه ی عمل خواهند کرد که سرمایه ی اجتماعی حداقلی ایجاد شده برای دولت از بین رفته و مردم و نیروهای حامی دولت را به سبب تداوم سیاست های قبل دچار سرخوردگی خواهند کرد که در این میان نهایتا زیان حاصله متوجه دولت خواهد بود.

سهم دهی در سیاست برای دولت‌ها نقطه آغاز دارد اما نقطه پایانی ندارد. مدیری که بر اساس سهمیه‌ها و سهم‌ها و… منصوب شده باشد، تمام دوران مسئولیتش را به سهم دهی خواهد گذراند.

نویسنده : احسان امینی
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.