امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
آبنبات چوبی معاونت سیاسی برای اصلاحطلبان، کل استانداری اصفهان در اختیار ستاد رقیب رییس جمهور
کمیتهی نمایشی انتصابات استعفا دهند تا پوشش احکام رفقای جمالینژاد نشوند! به گزار ش دیدبان اصفهان؛ اخبار از استانداری اصفهان حاکی از آن است که، علیرغم وعدههای اولیهی جمالینژاد مبنی بر استفاده از نخبگان هر دو جریان سیاسی، رویکرد بهکارگیری مدیران با تمایلات اصولگرایانه و نزدیک به جریانهای تندرو همچنان در جریان است. اصلاحطلبان پس از […]
کمیتهی نمایشی انتصابات استعفا دهند تا پوشش احکام رفقای جمالینژاد نشوند!
به گزار ش دیدبان اصفهان؛ اخبار از استانداری اصفهان حاکی از آن است که، علیرغم وعدههای اولیهی جمالینژاد مبنی بر استفاده از نخبگان هر دو جریان سیاسی، رویکرد بهکارگیری مدیران با تمایلات اصولگرایانه و نزدیک به جریانهای تندرو همچنان در جریان است. اصلاحطلبان پس از ناکامی در انتصاب گزینه هم سو و تعیین استاندار اصولگرا، به امید تغییر و ایجاد فضای همکاری و تعامل برای تحقق سیاستهای دولت وفاق، وارد کمیته انتصابات استانداری اصفهان شدند. اما آنچه در عمل میبینیم، توزیع قدرت در سطح استانداری است که به شدت به نفع جریانهای اصولگرای مخالف با اهداف اصلاحطلبان انجام شده و تنها یک جایگاه کماثر به اصلاحطلبان سپرده شده است.
کمیتهی انتصابات؛ ابزاری در دست جریان اصولگرا؟
یکی از بخشهای مسئلهبرانگیز در روند انتصابات اخیر، عملکرد کمیتهای است که بهعنوان کمیتهی انتصابات معرفی شده است. کمیتهای که ظاهراً نقش مشاورهای برای انتخاب مدیران استانداری و نظارت بر انتصابات ایفا میکند، اما در واقعیت بهنظر میرسد که نقشی نمایشی و صرفاً برای حفظ ظاهر دارد. بسیاری از چهرههای حاضر در این کمیته از جریان اصلاحات انتخاب شدهاند و اینگونه به افکار عمومی معرفی شدهاند که قرار است نظارت دقیقی بر انتصابات داشته باشند. اما انتصابهای اخیر در استانداری و واگذاری سمتهای کلیدی به چهرههایی با گرایشهای اصولگرایانه، نشان از آن دارد که این کمیته عملاً اختیار و قدرتی واقعی برای تغییرات نداشته است و به ابزاری تبلیغاتی در دست جریان رقیب تبدیل شده است.
پایگاه اصولگرایان در استانداری، تغییرات ظاهری در بدنه
عملکرد جمالینژاد بهگونهای بوده که نیروهای اصلی و کلیدی در استانداری اصفهان از جریانهای نزدیک به احمدینژاد و جبههی پایداری انتخاب شدهاند. این مسئله بهویژه در سطوح مدیریتی کلان مانند معاونتها و مدیرکلها به چشم میآید. این در حالی است که سیاستهای دولت وفاق و خواستهی اصلاحطلبان مبنی بر تغییرات اساسی در بدنه مدیریتی استان بوده است، نه تثبیت و ابقای افرادی که به اصولگرایان نزدیکاند.
با ادامهی این روند، ظاهراً تنها یک کرسی با نقش محدود و کماثر در معاونت سیاسی به اصلاحطلبان اختصاص داده شده است، آنهم برای راضی نگهداشتن افکار عمومی و نمایاندن این موضوع که “به اصلاحطلبان هم نقشی داده شده است”. اما واقعیت این است که این جایگاه، تنها یک آبنبات چوبی برای اصلاحطلبان بهنظر میرسد؛ یک منصب فرعی که هیچ تاثیری در تصمیمگیریهای اصلی و راهبردی استانداری ندارد و چالشهای واقعی استان را نمیتواند مدیریت کند.
ضرورت استعفای کمیتهی انتصابات؛ در خدمت منافع یا اعتبار جریان اصلاحات؟
حالا سوال مهم این است که آیا اعضای کمیتهی انتصابات حاضرند همچنان در جایگاهی باقی بمانند که عملاً قدرت واقعی ندارد و به ابزاری برای تقویت جایگاه رقبای سیاسی آنها تبدیل شده است؟ اگر این کمیته واقعاً در زمینه نظارت بر انتخاب مدیران استانداری تاثیرگذار نیست و تصمیمگیریها از قبل و در محافل خاص گرفته شده، شایسته نیست که اعضای اصلاحطلب این کمیته خود را از این وضعیت برهانند و با کنارهگیری از جایگاههای خود، از اعتبار و آبروی جریان اصلاحات صیانت کنند.
عدم واکنش و ماندن در جایگاههای نمایشی، از دید افکار عمومی به معنای تایید و همسویی با تصمیمات اصولگرایانه خواهد بود. این سکوت نه تنها باعث تضعیف اعتبار جریان اصلاحات در استان میشود، بلکه به رقبای سیاسی این فرصت را میدهد که از نام اصلاحطلبان برای اهداف خود بهرهبرداری تبلیغاتی کنند. در چنین شرایطی، خروج از این جایگاههای نمایشی میتواند پیامی روشن به افکار عمومی باشد که اصلاحطلبان اصفهان حاضر نیستند در نقش بازیچهی جریانهای مخالف خود ایفای نقش کنند و به حفظ استقلال فکری و سیاسی خود متعهد هستند.
didbanisfahan , isfahan , news , استاندار اصفهان , استانداری اصفهان , اصفهان , اصلاحات اصفهان , اصولگرایان اصفهان , انتصابات , خبرهای اصفهان , دیدبان اصفهان , سیاسی , نصف جهان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.