امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 5 December , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 955
  پرینتخانه » سیاسی, یادداشت تاریخ انتشار : 03 دسامبر 2024 - 12:11 | 111 بازدید | ارسال توسط :

اپیزود اول؛ سخنی با دولت/ این اپیزود را تصمیم گیران دولت در پایتخت بخوانند

دیدبان اصفهان / اپیزود اول از بررسی وضعیت دولت، حامیان و مدیران منصوبش در اصفهان در سه اپیزود: بهمن هدایتی بلاگر و خبرنگار سابق خبرگزاری مهر در پاراگراف آخر یادداشتی در ۱۶ تیر ۱۴۰۳ در تابناک درست صبح روز بعد از پیروزی پزشکیان در انتخابات با عنوان “آقای رئیس جمهور سلام! حواستان هست !؟!” نوشته […]

اپیزود اول؛ سخنی با دولت/ این اپیزود را تصمیم گیران دولت در پایتخت بخوانند

دیدبان اصفهان / اپیزود اول از بررسی وضعیت دولت، حامیان و مدیران منصوبش در اصفهان در سه اپیزود:

بهمن هدایتی بلاگر و خبرنگار سابق خبرگزاری مهر در پاراگراف آخر یادداشتی در ۱۶ تیر ۱۴۰۳ در تابناک درست صبح روز بعد از پیروزی پزشکیان در انتخابات با عنوان “آقای رئیس جمهور سلام! حواستان هست !؟!” نوشته بود: “راستی آقای دکتر ! تا دیر نشده از دل اصفهانی ها دربیاورید ! انگار اصفهانی ها یک دلخوری و کدورتی با شما پیدا کرده اند که  در این انتخابات ، کمترین رای در شهرهای بزرگ را به شما داده اند، به نفع ایران است که سوء تفاهم اصفهانی ها با شما بعنوان رئیس جمهور برطرف شود.! ”

در پس هزار و یک تحلیلی که می توان از رای مردم اصفهان داشت، به نظر من تحلیل رای مردم اصفهان “ناامیدی” بود و در اصفهان رای خاموش مجاب نشد تا برای پزشکیان به پای صندوق بیاید. اصفهان شهر خاصی است، شاید برای یک مقام دولتی شنیدن این حرف زیاد کلیشه‌ای باشد، چون مردم کل کشور چنین اعتقادی نسبت به شهرشان دارند. نگاه من از حیث تاثیرگذاری بر کل کشور است. بهمن هدایتی زیباتر این جمله را گفته که “به نفع ایران است که سوء تفاهم اصفهانی ها با شما برطرف شود” این کار، انتخاب را برای شما سخت می کرد. آن روزی که در برابر گزینه مطرح شده نه فقط اصفهانی‌ها که کل کشور حساسیت نشان دادند، دلیلش همین خاص بودن بود ، اما شما چه کردید؟ ؛بی اعتنایی کامل به همه این نظرات!؛ پزشکیانی که در زمان تبلیغات می گفت “به دنبال گروه ها و صداهایی هستم که نادیده گرفته شده اند”، حامیانش را در اصفهان و همچنین آرای خاموشی که می‌توانست با امیدوار شدن در انتخابات‌های بعدی روشن شود را نادیده گرفت و اگر الان در کمتر از ۵ ماه از آغاز دولت وضعیت رابطه بین خود و حامیانش اینگونه است، نتیجه همین نادیده گیری‌هاست. حتما در این زمینه هزاران پاسخ دارید، من روی یکی از آنها که به خود من داده شد دست می‌گذارم که “استاندار جدید اصفهان گزینه پنجم اصلاح طلبان یزد هم بود” و با این استناد تصور می‌کنید که توانسته اید تصمیم اخذ شده را توجیه کرده باشید . آقایان دولت! اگر بنا بر وفاق بود چرا ایشان را برای وفاق آفرینی در یزد منصوب نکردید چرا که بنا بر اخبار مختلف به نظر می‌رسد که مردم یزد هم از انتخاب استاندارتان در آن دیار راضی نیستند. چرا با خودرایی ، فردی را به جایی منصوب کردید، که منتظر حضورش نبودند؛ در صورتی که انتصاب همین فرد در استان همسایه شاید می توانست وفاق آفرین باشد.

از “وفاق آفرینی” گفتم، ایجاد وفاق فقط در کنار هم نشستن و عکس گرفتن نیست. اول باید گفتگو کرد و قبل از اقدام ، وفاق را آفرید و آن را ایجاد کرد.

دومین سوالی که از شما دارم این است که آیا شما و مشاورانتان برای وفاق آفرینی تلاش هم کردید یا وفاق را در تن دادن به خواسته یک گروه اقلیت و نادیده گرفتن حامیانتان دیدید؟ آیا قبل از انتخاب با حامیانتان در اصفهان یا نمایندگانی از آن‌ها صحبت کردید؟ مگر قرار نبود مردم نامحرم نباشند؟ حامیانیان هم نامحرم بودند؟

و سوال سوم و شاید مهم‌ترین سوال اینکه؛ شما استاندار را مطابق با خواست نمایندگان مجلس در استان انتخاب کردید؛ در این وفاق آفرینی چه شروطی برای فعالیت، اقدامات و تیم مدیریتی او گذاشتید؟ آیا اصلا شروطی گذاشتید یا او را با چک سفید امضا به اصفهان فرستادید؟ آیا نظارتی بر عملکردش دارید؟

و سوال چهارم از آقای ظریف؛ شما در این انتصاب نقش کلیدی داشته اید، آیا وضعیت فعلی استان اصفهان را تائید می‌کنید؟ چه شد که اینگونه به جای صداقت، راه سیاست را با نزدیک ترین حامیان خودتان در اصفهان پیش گرفتید؟ چه شد در معارفه استاندار آن چنان محکم آمدید و بعد اینچنین پیگیری و نظارت را رها کردید و شنیده شده پیام داده اید دیگر پیگیری نمی کنم!!!

در زمینه عمل به خواست نمایندگان مجلس، آیا نقطه ای برای توقف برای این اجرای دستورات آن‌ها در نظر دارید؟ شنیده شده نماینده خمینی شهر در مجلس ابقای مدیران چند غول صنعتی استان را هم به عنوان نظر مجمع نمایندگان اعلام کرده اند. اگر بنا عمل به این خواسته ها است، چرا با جلیلی رقابت کردید؟ قرار بود فرق کند چه کسی رئیس جمهور می شود.

استاندارتان این روزها خطوط قرمز اصلاح طلبان را در انتصابات رد کرده. وقتی حرف از رد شدن خطوط قرمز می زنیم، منظورمان موضوعی فراتر از فقط انتصابات با سلایق سیاسی دیگر است که به دلیل معذورات اخلاقی امکان طرح آن در یک یادداشت وجود ندارد؛ ولی اگر اهمیتی برایتان داشته باشد حتما در جلسات حضوری جزئیات بیشتری ارائه خواهد شد.

نویسنده : صادق حقگو نائینی
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.